Laksen Sporting – historien

Siden 1977 har vores passion for jagt, vildt og den omgivende natur været drivkraften i vores virksomhed. Vi driver virksomhed med respekt for mennesker, dyr og vores dyrebare natur. Vores vision er at udvikle det bedst tænkelige jagttøj og tilbehør, til enhver form for jagt – under alle tænkelige vejrforhold. Jægerens komfort er vores fokus, og vi er formentlig selv blandt de mest kritiske brugere af vores beklædning. Laksen Sporting skal altid være den bedste kvalitet, fra inderst til yderst – det er i al ydmyghed vores ambition.

Laksen kollektion 2018/19

Vores mange Laksen-kunder og –forhandlere inspirerer os. Derfor er cirka halvdelen af de godt 400 varer i dette års A/W kollektion nyudviklede produkter. Kollektionen lander på forhandlernes hylder i efteråret 2018.

Se produkter

Morehouse

Morehouse Country Sports er en 100% danskejet grossist virksomhed. Virksomheden er etableret i 1977, og siden starten har virksomheden været båret af medarbejdernes passion for jagt – og jagtudstyr. Vore kunder er jagtforretninger over hele verden, og vi eksporterer til mere end 20 forskellige markeder. Vi beskæftiger os udelukkende med salg af kendte mærkevarer til kvalitetsbevidste jægere og andre, der sætter pris på oplevelser i naturen. Udover at distribuere udenlandske mærkevarer, ejer Morehouse også alle rettigheder til varemærkerne Laksen Sporting. Rettighederne til Laksen har været selskabets siden 1977, hvor Laksen blev etableret som brand. I dag designer, producerer og sælger vi Laksen over hele verden. Vores produktportefølje består i dag af Laksen Sporting, Leica Sport Optics, Aigle og Paradox.